Lipozero: huidverbetering en figuurcorrectie

Uitleg van de behandelingen & tarieven

 

Versteviging met Radiofrequentie (RF)

Een RF-behandeling is een unieke behandeling met direct resultaat zonder enige hersteltijd. Tijdens de behandeling wordt het collageen in de huid verwarmd waardoor het onmiddellijk verstevigt. Deze warmte stimuleert ook de aanmaak van collageen. Nieuw collageen heeft enige maanden nodig om het uiteindelijke volume te krijgen, anders gezegd: het resultaat blijft aanhouden en verhoogt tot ongeveer 6 maanden na de kuur.

Radiofrequentie behandeling voor het gezicht, hals en decolleté: zeer effectief tegen huidveroudering.

Radiofrequentie werkt op basis van radiofrequente golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigt. Lijntjes en rimpels verminderen.

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Welk resultaat kunt u verwachten met RF?

Meer dan 95% van de klanten ervaart na de eerste behandeling resultaat. RF in een kuur geeft op lange termijn een mooier en langdurig resultaat. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 8 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen. 

Dit kan ook goed gecombineerd worden met een verzorgende salon gezichtsbehandeling.

Wat voelt u tijdens en na de behandeling met RF en is het veilig?

Elke keer als de RF-energie wordt vrijgegeven, ervaart u een korte sensatie van warmte. De ervaring leert dat 99% van de mensen dit als zeer ontspannend ervaart. Het is een aangename, intensieve en pijnloze behandeling. Na de behandeling kan het voorkomen dat uw huid enige roodheid vertoont. De huid behoeft specifieke nazorg. Wij bieden u advies voor de thuisverzorging en -producten. Deze verzorgen en ondersteunen het resultaat.

Radiofrequentietherapie is veilig en het is bewezen dat het de huid verjongt

Radiofrequentiebehandelingen zijn zeer veilig. De ervaring leert dat iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie een gladdere en strakkere huid kan verwachten. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Wat moet u zelf doen?

Voor het beste resultaat en voor het behoud van het resultaat is het van belang dat u de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt. U krijgt hierover vrijblijvend advies in de salon.

Vetreductie met Ultrasound

Cavitatie met ultrasound is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. De ultrasound gaat niet dieper dan daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. Op deze manier is het veilig voor de spieren en andere organen van het lichaam.

Welke zones zijn behandelbaar?
De in de afbeelding donker ingekleurde zones vertonen bij veel mensen een verhoogd aantal vetcellen en komen daarom in aanmerking voor behandeling door middel van ultrasound.

In lichaamsgebieden waar zich veel zenuwbanen, oppervlakkig klierweefsel en grote bloedvaten bevinden mag niet behandeld worden. De oksels, de knieholten, de genitaalzone (zowel bij mannen als vrouwen), de handen, de nek, het gezicht en de borst komen daarom niet in aanmerking voor Ultrasound. Overigens komt in deze gebieden over het algemeen weinig vetophoping voor.

Resultaten
De werking van Ultrasound is wetenschappelijk bewezen.

Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel en de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden zal de behandeling tussen de 6 en 10 maal wekelijks herhaald moeten worden. Het vrijgekomen vet wordt niet (zoals bij liposuctie) rechtstreeks uit het lichaam weggezogen, maar zal via het lymfevaatstelsel op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Wat moet u zelf doen?
Het proces van Ultrasound kan alleen plaatsvinden in een ‘waterrijke’ omgeving. Het is daarom noodzakelijk om minstens twee liter water per dag te drinken. Om het behandeleffect te optimaliseren kunt u hiermee een week voor de eerste behandeling beginnen en dit volhouden tot minstens een week na de laatste behandeling. Er is alleen resultaat haalbaar als het weefsel veel vocht bevat!

Daarnaast is het belangrijk dat uw gewicht stabiel blijft en dat u dus niet aankomt. Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is, zal het bij een stabiel lichaamsgewicht niet meer terugkeren. Bij ongezonde, te eenzijdige voeding, onvoldoende vochtinname en te weinig beweging zal het lichaam nieuwe vetcellen gaan aanmaken.

Contra-indicaties:
Contra-indicaties zijn onder andere obesitas (vetzucht), ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, zwangerschap, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebied of stofwisselingsziekten.

Voordat u start met de behandelingen zal er een uitgebreid (vrijblijvend) intakegesprek worden gevoerd.

 

Tarieven

RF-behandelingen gelaat

Facelift 1 zone € 40,00
Ogen € 35,00 incl. nabehandeling met Eyeslices
Nek € 40,00
Kin € 37,50
Decolleté € 40,00

WORDT DIT JE EERSTE RF-BEHANDELING? KIES DAN VOOR DE INTAKE + DE GEWENSTE BEHANDELING.

Het combineren van RF-behandelingen is mogelijk. Voeg je een of meerdere RF-behandelingen toe aan een complete gezichtsbehandeling? Dan betaal je € 5,00 minder per RF-behandeling.

Let op: bij de eerste behandeling dien je een complete gezichtsbehandeling + RF te boeken. We starten met een intake en de huid moet goed worden gereinigd voordat er met het traject kan worden gestart.

Kuurprijs gelaat: 8 behandelingen van € 320 voor € 299 + eenmalig 20% korting op de huidverzorgingsproducten.

Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 8 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1 x per week of om de week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen, is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen. Tevens is het gebruik van ondersteunende huidverzorgingsproducten van Kalahari aan te bevelen.

Figuurcorrectie

Eerste kolom: enkel versteviging 

Tweede kolom: versteviging + vetreductie

Buik (boven of onder navel) € 65,00 € 80,00
Love handles € 65,00 € 80,00
Bovenbenen één zijde € 65,00 € 80,00
Onderbenen één zijde € 50,00 n.v.t.
Billen € 65,00 € 80,00
Armen € 50,00 € 65,00
Knieën binnenzijde € 50,00 € 65,00
Enkels binnenzijde € 50,00 € 65,00

KUURPRIJZEN: 8 behandelingen

Kleine zones:

Versteviging: van € 400 voor € 379

Combi: van € 490 voor € 469

Grote zones:

Versteviging: van € 520 voor € 479

Combi: van € 610 voor € 579

Bij aanschaf van een lichaamskuur krijgt u 20% korting op een ondersteunend product.

BETALING: u kunt uw kuur in één keer voldoen, maar gespreid betalen is ook mogelijk. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Gemiddeld zijn er bij lichaamsbehandelingen 6 tot 12 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat, afhankelijk van de conditie van uw huid. U wordt eens per week behandeld.

Let op: figuurcorrectie is niet geschikt voor mensen met obesitas.

 

 

 

 

 

 

 

 

KWALITEIT - NATUURLIJK - EERLIJK

 

Schoonheidssalon Beauté Unique

Molenkade 16a - Dussen

06-13669026

Facebook & Instagram: @beauteuniquedussen