Kalahari

Kalahari

Het Kalahari-assortiment werd opgericht na vele jaren van toegewijd onderzoek door een team van selectief benoemde deskundigen waaronder botanici en wetenschappers. Geconcentreerde plantenextracten, Fyto Componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten vormen de basis. Iets wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang. Kalahari is een echt bewust fyto-therapeutisch assortiment van op maat gemaakte producten voor de geïnformeerde consument.

 

Toewijding aan kwaliteit

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

  • Onze producten zijn natuurlijk
  • Onze producten worden niet getest op dieren
  • De meeste van onze verpakkingen is recyclebaar en herbruikbaar
  • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, isopropyleen Glycol, Formaldehyde of minerale oliën.

 

Milieubewust

We zijn toegewijd aan onze omgeving en streven ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste van onze ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.

 

Milieucertificering

Kalahari™ zorgt voor het milieu, denk aan recycling!

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Door de aankoop van een product, wordt u zonder moeite een Kalahari ™ Humanitaire Partner – iets terugdoen voor een ander is nu heel gemakkelijk”

Carina Franck-

 

Food Programma

Kalahari™ draagt bij aan dit levens veranderende outreach-programma door het verstrekken van goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families op een dagelijkse basis.

Medische Outreach

Kalahari™ is begonnen met een medisch outreach programma in heel Zuid-Afrika. We hebben verschillende medische experts gevraagd om gemeenschappen van gratis medische zorg te voorzien.

 

Duurzame Banen

Kalahari™ heeft het Bead Project gestart in het belang van de “People of the Kalahari.”

De opbrengst gaat naar de ondersteuning van de deelnemende gezinnen en biedt een essentieel platform voor ons voedingsprogramma.

 

Educatie

De toekomst ligt bij de opvoeding van onze kinderen. Kalahari™ is sponsor voor diverse groepen van de lokale kinderen door hen te ondersteunen met een uniek duurzaam onderwijs programma dat hun strategisch denkvermogen vergroot, en daarmee het latent potentieel van elk kind voor hun leven lang aandrijft.

 

Kalahari™ is winnaar van de Spa Humanitarian Award

Onze voortdurende inspanningen om de vele families in de Kalahari te helpen en ondersteunen heeft deze onderscheiding mogelijk gemaakt. KalahariTM heeft een directe verantwoordelijkheid voor het levensonderhoud van deze kwetsbare gemeenschappen.

 

KWALITEIT - NATUURLIJK - EERLIJK

 

Schoonheidssalon Beauté Unique

Molenkade 16a - Dussen

06-13669026

Facebook & Instagram: @beauteuniquedussen