Acties

Lopende acties

 

VIP-treatments

Wil jij serieus aan de slag met je huid? Ga de uitdaging dan aan met de voordelige VIP-treatments. Zes maanden lang werken we aan huidverbetering. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bespreken we je wensen en bepalen we de juiste producten die bij jouw huid passen. Het werken aan een mooie huid is namelijk teamwork! Graag werk ik samen met jou aan de mooiste versie van jezelf.

Bij de eerste afspraak krijg je de vijf producten van Kalahari met een duidelijk thuisadvies meteen mee. Deze producten én een gratis behandeling zijn al in de maandprijs verwerkt.

Strippenkaarten gellak

Strippenkaart gellak (5 behandelingen) € 108,75

Strippenkaart gellak + verwijderen (5 behandelingen + 5 x verwijderen)

€ 143,80

Strippenkaart gellak extra strong (5 behandelingen) € 132,80

Strippenkaart gellak extra strong + verwijderen (5 behandelingen + 5 x verwijderen) € 157,80

De strippen kunnen worden ingezet voor handen of voeten.

Let op: de strippenkaart dient vooraf te worden betaald en is 8 maanden geldig.

Spaarsysteem

Bij iedere € 10,00 die je besteedt, verdien je een spaarpunt. Bij 50 spaarpunten krijg je € 10,00 korting op een product naar keuze. Je verdient geen spaarpunten bij aanschaf van cadeaubonnen en bij actietarieven.   

Boek uw afspraak online! 

Boek online je afspraak wanneer het jou uitkomt. In mijn agenda kun je zien wanneer ik beschikbaar ben. Je kunt eventueel meerdere behandelingen tegelijk aanvinken. 

Lukt het niet om een afspraak te boeken of kun je geen geschikte plaats vinden? Neem dan contact met me op, dan zoeken we samen naar een geschikt moment.

Benieuwd of er binnen 48 uur nog een plaats vrij is? Neem dan telefonisch contact op. Ook kun je jezelf voor een bepaalde datum op de wachtlijst zetten. Wanneer er een afmelding is, neem ik contact met je op.

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Na deze tijd ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

KWALITEIT - NATUURLIJK - EERLIJK

 

Schoonheidssalon Beauté Unique

Molenkade 16a - Dussen

06-13669026

Facebook & Instagram: @beauteuniquedussen