Het gezicht achter Beauté Unique

Hé beauty!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Marcella Ritmeester en ik ben de eigenaresse van Beauté Unique, een schoonheidssalon voor dames en heren in Dussen.

Ik heb altijd een passie gehad voor uiterlijke verzorging. Een verzorgd uiterlijk brengt je namelijk verder in het leven. 

Als schoonheidsspecialist kan ik mijn zorgzaamheid, precisie en aandacht voor de mens kwijt. Ik vind het belangrijk dat mensen het beste uit zichzelf halen en daarbij hoort ook de uiterlijke verzorging. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van schoonheid. Waarom zouden we ons deze luxe niet gunnen?

Iedereen wil toch de mooiste versie van zichzelf zijn?

Hierbij wil ik je graag helpen. Ik werk resultaatgericht en ik blijf me ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen om steeds weer iets extra’s te kunnen bieden. Kwaliteit staat bij Beauté Unique hoog in het vaandel en daarvoor is de juiste vak- en productkennis essentieel.

Regelmatig bezoek ik vakbeurzen om mijn kennis up-to-date te houden. Nadat ik mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste heb behaald bij een gerenommeerd opleidingsinstituut, ben ik enthousiast verder gegaan. Ik ben onder andere bevoegd om microneedlingbehandelingen uit te voeren en tevens kun je bij mij terecht voor chemische peelings. Voor iedereen kan ik dus een behandelplan op maat maken.

Naast complete behandelingen, kun je bij mij ook terecht voor bijvoorbeeld gellak, epileren, harsen en wimperlifting.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen in mijn salon.

De salon is centraal gelegen in Dussen en ook goed bereikbaar vanuit omringende dorpen als Hank, Almkerk, Meeuwen, Eethen en Nieuwendijk.

 

 

KWALITEIT - NATUURLIJK - EERLIJK

 

Schoonheidssalon Beauté Unique

Molenkade 16a - Dussen

06-13669026

Facebook & Instagram: @beauteuniquedussen