Over Beauté Unique

Welkom op mijn website! Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Marcella Kant en ik ben de eigenaresse van Beauté Unique, een schoonheidssalon voor dames en heren. Het starten van een schoonheidssalon is een lang gekoesterde wens en ik heb nu de stap genomen om deze droom te verwezenlijken. Hoewel ik al jaren in het onderwijs werkzaam ben, heb ik altijd al een passie gehad voor uiterlijke verzorging. Een verzorgd uiterlijk brengt je namelijk verder in het leven.

Als schoonheidsspecialist kan ik mijn zorgzaamheid, precisie en aandacht voor de mens kwijt. Ik vind het belangrijk dat mensen het beste uit zichzelf halen en daarbij hoort ook de uiterlijke verzorging. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van schoonheid. Waarom zouden we ons deze luxe niet gunnen?

Iedereen wil toch de mooiste versie van zichzelf zijn?

Hierbij wil ik je graag helpen. Ik werk resultaatgericht en ik blijf me ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen om steeds weer iets extra’s te kunnen bieden. Kwaliteit staat bij Beauté Unique hoog in het vaandel en daarvoor is de juiste vak- en productkennis essentieel. Regelmatig bezoek ik vakbeurzen om mijn kennis up-to-date te houden. Inmiddels heb ik naast mijn vakdiploma schoonheidsspecialiste, dat ik heb behaald bij een gerenommeerd opleidingsinstituut, ook de cursussen wimperlifting, microneedling en peelings afgerond. Tevens ben ik gediplomeerd om met de Lipozero te mogen behandelen.

Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen in mijn salon.

De salon is centraal gelegen in Dussen en ook goed bereikbaar vanuit omringende dorpen als Hank, Almkerk, Meeuwen, Eethen en Nieuwendijk.

 

 

 

 

 

KWALITEIT - NATUURLIJK - EERLIJK

 

Schoonheidssalon Beauté Unique

Van der Dussenlaan 18 - Dussen

06-13669026

Facebook & Instagram: @beauteuniquedussen